07.12.2016

Transparency International Україна закликає Київську міську раду прийняти Рамкову програму управлінських реформ та впровадження заходів із запобігання корупції для м. Києва. Голосування за неї має відбутися 8 грудня напередодні Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Запропонована до розгляду редакція документу є результатом спільної роботи Антикорупційної ради при Київському міському голові, Реанімаційного пакету реформ – Київ, експертів, депутатів Київради, посадовців міської адміністрації. ТІ Україна також всіляко підтримувала ініціативу та надавала експертну підтримку під час створення програми. Тому експерти організації вважають, що її ухвалення стане важливою віхою боротьби з корупцією у столиці.

«Звертаємося до депутатів Київської міської ради із закликом підтримати в цілому цей проект рішення. Спільними зусиллями маємо зробити все задля впровадження реальної антикорупційної політики та втілення належного врядування в місті Києві», – підкреслила член Антикорупційної ради при Київському міському голові, експерт з врядування ТІ Україна Олеся Архипська.