ТІ Україна – антикорупційна громадська організація, яка не підтримує жодної з політичних сил, утім готова до взаємодії з ними задля реалізації якісних реформ в Україні.

Ми як представники глобального руху Transparency International послідовно виступаємо за збільшення прозорості та підзвітності органів влади та забезпечення ефективної системи покарання за корупційні злочини. Політична нейтральність та неупередженість є одним із ключових принципів міжнародного руху Transparency International. Організація у своїй діяльності виходить із загальнолюдських інтересів, демократії, верховенства права, свободи вибору, керується Конституцією України, Законами України та процедурними документами міжнародного антикорупційного руху Transparency International (пп. 1.2 та 1.13 Статуту ГО “Трансперенсі Інтернешнл Україна”).

Президентська кампанія плавно перейшла в парламентську. Ми розуміємо, що події найближчих кількох місяців можуть визначити подальшу українську історію на кілька десятиліть. Утім ТІ Україна не впливає і не впливатиме на вибір українців. Ми стоїмо поза виборчим процесом і не сприятимемо політичним партіям чи персоналіям задля їхньої перемоги на виборах”, – зазначив виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик.

Ми віримо, що наші успіхи можливі завдяки співпраці з усіма особами й групами, з прибутковими та неприбутковими компаніями й організаціями, а також із урядами й міжнародними установами, що віддані боротьбі з корупцією.

Зокрема ТІ Україна взаємодіяла з різними силами задля успішності реформи публічних закупівель, запуску EHealth, ProZorro.Продажі та Вищого антикорупційного суду.

Нагадаємо, що ТІ Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції.

Transparency International – антикорупційна організація, заснована 1993 року в Берліні колишнім директором Світового банку Пітером Айґеном. Зараз головою правління ТІ є Делія Феррейра. Transparency International присутня більш ніж у 100 країнах світу. Організація найбільш відома Індексом сприйняття корупції та Глобальним корупційним барометром.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(321) "ТІ Україна не впливає і не впливатиме на вибір українців. Ми стоїмо поза виборчим процесом і не сприятимемо політичним партіям чи персоналіям задля їхньої перемоги на виборах" ["quote_author"]=> string(86) "Андрій Боровик, Виконавчий директор ТІ Україна" }

ТІ Україна не впливає і не впливатиме на вибір українців. Ми стоїмо поза виборчим процесом і не сприятимемо політичним партіям чи персоналіям задля їхньої перемоги на виборах

Андрій Боровик, Виконавчий директор ТІ Україна