Акредитований представник глобального антикорупційного руху Transparency International в Україні 27 вересня 2018 року проводить тренінг в Івано-Франківську «Управління командою в громадських організаціях». Під час заходу учасники дізнаються, чому HR важливий в громадському секторі, як «полегшити життя» у процесі пошуку людей та як організувати навчання та розвиток для членів команди.

Цей тренінг буде корисний керівництву організації, проектним менеджерам та HR менеджерам. Під час одноденного навчання учасники дізнаються про HRM (управління людськими ресурсами), функції HR в організації, відбір потрібної людини з кандидатів. Захід триватиме 27 вересня з 10:00 до 18:00.

У програмі тренінгу:

  • Про систему управління командою та її необхідні складові
  • Пошук людей в команду і що може з цим допомогти
  • Які ризики можуть виникати в управлінні командою
  • Що можна зробити, щоб людина лишилась в організації (адаптація, розвиток, оцінка)

З учасниками тренінгу працюватиме Лілія Мотієць, HR-менеджер Transparency International Ukraine.

Кількість учасників обмежена. Для участі в заході запрошуються представники місцевих громадських організацій Івано-Франківська. Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують харчування та роздаткові інформаційні матеріали. Просимо тих, хто бажає взяти участь, зареєструватися до 11:00 25 вересня 2018 року за посиланням: http://bit.ly/2xgb42T

Про успішний відбір вас повідомлять організатори додатково після реєстрації. З питаннями щодо заходу звертайтеся до регіонального координатора ТІ Україна Галини Скальської: [email protected]

Цей тренінг було розроблено та буде проведено Transparency International Ukraine в рамках проекту, що впроваджується через діяльність USAID/ENGAGE, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact. Зміст цього тренінгу – виняткова відповідальність Pact та партнерів з впровадження і не обов’язково відображає погляди Агентства USAID чи Уряду США.