У суботу, 16 грудня о 09:30 розпочнеться чергова Конференція членів громадської організації «Трансперенсі Інтернешнл Україна». Під час конференції оберуть нового члена Правління ТІ Україна. Захід проходитиме за адресою: Київ,  вул. Хрещатик, 14, Готель «Хрещатик».

За Статутом ТІ Україна, новий склад Правління затверджують члени організації. У зв’язку з відставкою Віталія Каська ТІ Україна оголосила конкурс з обрання п’ятого члена Правління. Для участі кожен з кандидатів мав подати резюме та бачення розвитку українського представництва Transparency International та особистого внеску до 2018 року. Наразі прийом заявок завершений. Інформацію про кожного з кандидатів можна знайти за посиланням: https://ti-ukraine.org/about/our-board/vybory-pravlinnia/

Також у плані Конференції члени ТІ Україна мають внести зміни до Статуту, затвердити місію, візію та цінності організації, затвердити порядок електронного голосування членів, обговорити електронне декларування для членів організації. Детальну програму члени ТІ Україна отримають електронною поштою згодом. Рішення Конференції є дійсним, якщо присутні не менше 2/3 членів/членкинь організації (пункт 5.6. Статуту ТІ Україна).

Для участі в Конференції члени організації мають зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/2AnihSn. Дедлайн реєстрації: 1 грудня 2017 року. Нагадуємо, що члени ТІ України повинні мати при собі членський квиток ГО ««Трансперенсі Інтернешнл Україна» у день проведення заходу.

Членам організації, які не мешкають в Києві, компенсують вартість проїзду під час реєстрації на заході 16 грудня. Того ж дня ТІ Україна компенсує вже понесені витрати на дорогу до Конференції, яка не відбулася в жовтні.
Пропозиції щодо порядку денного Конференції просимо надсилати на електронну адресу голови правління Андрія Марусова ([email protected]) та операційного директора Андрія Боровика ([email protected]).

#

Контакт для медіа: Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації Transparency International Україна

м.т. 050-352-96-18,

e-mail: [email protected]

Transparency International Україна є представництвом глобальної антикорупційної мережі Transparency International, що працює більше як у 100 країнах світу. Місія ТІ Україна: знизити рівень корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства. Дізнатися більше www.ti-ukraine.org