12 грудня в Києві відбудеться публічне обговорення результатів діяльності Агентства з розшуку та менеджменту активів. Про перемоги, виклики та унікальні рішення розкажуть:
Голова АРМА Антон Янчук, представник Єврокомісії з питань боротьби з корупцією Манфредес Лімантас, управитель арештованих люксових автівок Артур Пiдлужний, Голова Громадської ради при АРМА Гліб Каневський та юридичний радник Transparency International Ukraine Катерина Риженко. У другій частині заходу гості заходу зможуть долучитися до відкритої дискусії та неформального спілкування зі спікерами.

Зустріч розпочнеться о 18:00 (реєстрація з 17:30) за адресою: Київ, Ярославський провулок, 1/3, Hub 4.0.
Вхід вільний за умови попередньої реєстрації: http://bit.ly/2Ecfpdc.

Програма

  • Антон Янчук, Голова АРМА: “Перші виклики в роботі АРМА”;
  • Манфредес Лімантас, ЄС: “Західний погляд на діяльність АРМА”.
  • Віталій Різник, Управління з питань управління активами: “Головні досягнення та Success Stories: АРМА в дії”;
  • Артур Пiдлужний, директор ТОВ “Лакшерi Транс”: “Робота з арештованим майном: перепони та бонуси”;
  • Гліб Каневський, Голова Громадської ради при АРМА: “Громадський контроль: специфіка взаємодії з Агентством”;
  • Катерина Риженко, Transparency International Ukraine: “Громадянське суспільство і повернення активів. Де перетинаються інтереси?”.

Довідка. Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (скорочено – Агентство з розшуку та менеджменту активів або АРМА) є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, уповноваженим на формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, які можуть бути арештовані у кримінальному провадженні, а також управління активами, які арештовані у кримінальному провадженні. Національне агентство створено за аналогом установ з повернення та управління активами, які успішно функціонують у державах-членах ЄС відповідно до рішення Ради Європейського Союзу № 2007/845/JHA від 06 грудня 2007 року та інших актів права ЄС.

 

Захід проводиться за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є відповідальністю виключно Transparency International Ukraine і необов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Transparency International здійснює підтримку Національного агентства в рамках проекту «Підвищення ролі громадянського суспільства в нагляді за державними фінансами», що фінансується Європейським Союзом. Проект має на меті надати громадянському суспільству та журналістам ефективні інструменти для боротьби з корупцією, відмиванням грошей і поверненням активів для здійснення громадського нагляду за фінансами та підтримки запуску Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА), а також для оновлення реєстру політично значущих осіб. Більше інформації за посиланнямhttps://goo.gl/SncnHJ

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(218) "12 грудня в Києві відбудеться публічне обговорення результатів діяльності Агентства з розшуку та менеджменту активів. " ["quote_author"]=> string(0) "" }

12 грудня в Києві відбудеться публічне обговорення результатів діяльності Агентства з розшуку та менеджменту активів.