Transparency International Україна представляє новий сайт, новий логотип та новий корпоративний стиль.

Transparency International Україна входить у 2017-й рік оновленою! Українське представництво найавторитетнішої в світі антикорупційної організації прагне очистити країну від корупції. І для досягнення своєї мети збільшує не лише власну потужність, а й візуальну лаконічність.  Transparency International Україна оновила сайт, змінила логотип та, за допомоги рекламної агенції Publicis Visage, розробила брендбук.

«Так як ми частина глобального руху Transparency International, то вирішили наблизити наш український логотип до світової родини ТІ, але й підкреслити в ньому саме нашу національну ідентичність. Це сприятиме більш зрозумілій асоціації з глобальним рухом ТІ та вирізнятиме нас з-поміж інших відділень антикорупційної світової мережі», – каже Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації ТІ Україна.

Новий сайт ТІ Україна доступний за звичайною адресою www.ti-ukraine.org. Новий логотип усі партнери можуть завантажити прямо з сайту. Також тепер організація має брендбук, в якому розписані детальні правила використання логотипу та шрифтів. Всі візуальні матеріали ТІ Україна стануть уніфікованими.

Це стало черговою частиною змін, які відбулися в організації протягом року. Адже в 2016 році було обрано нового виконавчого директора та склад Правління, оновлено стратегічні пріоритети, постійно поповнюється склад команди. Оновлення візуальної ідентифікації є логічним продовження цих змін.

 

Контакт для медіа: Ольга Тимченко,

керівник департаменту комунікації Transparency International Україна

м.т. 050-352-96-18,

e-mail: [email protected]

Transparency International Україна є представництвом глобальної антикорупційної мережі  Transparency International, що працює більше як у 100 країнах світу. Місія ТІ Україна: знизити рівень корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства. Дізнатися більше  www.ti-ukraine.org