21 вересня 2021 року колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок судді Мукачівського міськрайонного суду Михайлу Паку та колишньому начальнику юридичного відділу об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Закарпатській області Олегу Маковському за одержання хабаря. 

У процесі досудового розслідування детективи НАБУ та прокурори САП встановили, що обвинувачені отримали гроші за прийняття рішення на користь члена Афганської спілки у справі за адміністративним позовом до Управління соціального захисту населення Мукачівської РДА

11 вересня 2017 року суддю спіймали на гарячому, а наступного дня Михайлу Паку повідомили про підозру.

13 березня 2018 року справу скерували до суду, а за декілька днів, 21 березня Вища рада правосуддя відмовилась відсторонити суддю від посади. Внаслідок цього він продовжував працювати певний період часу. 

Ситуація змінилась, коли справу передали до Вищого антикорупційного суду. 26 грудня 2019 року прокурор САП оголосив обвинувальний акт, а з 3 січня 2020 року у ВАКС почали досліджувати докази. Вже у вересні 2021 року винесли вирок. 

Відповідно до обвинувального вироку суддю Пака позбавили волі на 7 років, конфіскували усе майно та заборонили обіймати посаду судді 3 роки. А його пособника, Олега Маковського, позбавили волі на 6 років з конфіскацією половини майна. Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів з моменту його проголошення.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(373) "Cуддю Михайла Пака позбавили волі на 7 років, конфіскували усе майно та заборонили обіймати посаду судді 3 роки. А його пособника, Олега Маковського, позбавили волі на 6 років з конфіскацією половини майна. " ["quote_author"]=> string(0) "" }

Cуддю Михайла Пака позбавили волі на 7 років, конфіскували усе майно та заборонили обіймати посаду судді 3 роки. А його пособника, Олега Маковського, позбавили волі на 6 років з конфіскацією половини майна.