Реформи у Грузії, у тому числі боротьба з корупцією, тривають понад 10 років. В Індексі сприйняття корупції-2016 (CPI) від Transparency International Грузія отримала 57 балів зі 100 і за цей час піднялася зі 130-го на 44-те місце. Який грузинський досвід може бути ефективним для України? 

Панельна дискусія «Як досягти доброчесності державних інституцій» відбудеться 21 червня о 18:30 в Hub 4.0 за адресою: провулок Ярославський 1/3. Захід організовує представництво міжнародної антикорупційної мережі Transparency International в Україні за підтримки Представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні та Білорусі.

Чи притаманна доброчесність грузинським держслужбовцям після антикорупційної реформи? Чи насправді захищають українські чиновники публічні інтереси? Як досягти доброчесності державних інституцій в Україні? Про це говоритимуть:

  • Ерекле Урушадзе, менеджер проектів в Transparency International Грузія. Ерекле приєднався до TI в 2009 році. Займається дослідницькими проектами щодо антикорупційних реформам. Отримав ступінь магістра з міжнародних відносин. Працював в Національному демократичному інституті, BBC Monitoring та в Кавказькому інституті миру, демократії та розвитку:
  • Ярослав Юрчишин, виконавчий директор Transparency International Україна;
  • Лариса Денисенко, адвокатеса, авторка та ведуча проектів «Ген справедливості», «Чайник», одна з ведучих щоденного живого ток-шоу «Громадська хвиля» на Громадському радіо.

Модеруватиме зустріч Наталя Соколенко, заступник головного редактора Громадського радіо.

Для участі реєструйтеся за посиланням: http://bit.ly/2rVLmir. Реєстрація є обов’язковою.

Подія на Facebook