Ми зібрали інструменти, які допоможуть уникнути корупції у вашому житті, а за бажання ще й допомогти її знищити в закупівлях, міських радах тощо.

— Якщо вам цікаво, як поводитись у різних ситуацій, наприклад, скласти іспит в автошколі без хабаря, тоді читайте інструкції ТІ Україна: https://ti-ukraine.org/ti_format/novyny/baza-znan/.

— Турбують проблеми міста? Давайте владі фідбек на платформі прозорості та підзвітності місцевої влади: https://transparentcities.in.ua/. 

— Також пропонуємо скористатися інструментом моніторингу закупівель COVID-19: https://covid.dozorro.org/. Він дозволяє у декілька кліків знайти всю потрібну інформацію про закупівлі для боротьби з COVID-19.

— Ви батьки? Хочете дізнатися, хто, як і за скільки годує дітей? Ви можете знайти чіткі інструкції та шаблони для написання запитів на онлайн-мапі шкільних закупівель: https://nus.org.ua/what-your-school-buys/. До речі, нещодавно шкіл на мапі додалося, і тепер їх вже 2241!

— А для найбільш завзятих — справжній рай з цифр, графіків та даних: https://bi.prozorro.org/hub/. Підійде ґрунтовного дослідження і виявлення закупівельних Корапторів.

Стежте за нашими новинами, ми оперативно повідомляємо про можливі зловживання та зради і пропонуємо шляхи виходу з цих ситуацій.

Антикорупційного 2022-ого!