8 листопада розпочався конкурс з відбору Голови НАЗК. Ми вирішили розібратися, як відбуватиметься відбір, та хто саме може претендувати на цю посаду.

Загалом, конкурс відбуватиметься у кілька етапів:

  1. Розгляд поданих заяв і документів, прийняття рішення про допуск кандидатів до конкурсу.
  2. Спеціальна перевірка кандидатів.
  3. Тестування загальних здібностей, психологічне тестування, заповнення анкети
  4. Оцінювання професійних знань та якостей кандидата, дослідження матеріалів про нього.
  5. Відбір кандидатів, їх запрошення на проходження співбесіди, проведення співбесіди.
  6. Визначення кандидата, який згідно з рішенням Конкурсної комісії найкраще підходить на посаду Голови НАЗК.
  7. Внесення подання Кабінету Міністрів України про призначення кандидата на посаду Голови НАЗК.

Взяти участь у конкурсі може особа, яка є громадянином України, не молодша 35 років, має вищу освіту, володіє державною мовою, є доброчесною і компетентною. Також, згідно з оголошенням, кандидат повинен бути здатний за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем, станом здоров’я виконувати обов’язки Голови НАЗК.

Всі охочі, які відповідають зазначеним вище характеристикам, мають подати документи на участь у конкурсі до 19 листопада. Перелік необхідних документів — за посиланням: http://bit.ly/konkurs_NAZK

Нагадаємо, що вся інформація про кандидатів буде оприлюднена для ознайомлення на кожному з етапів проведення конкурсу.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(281) "Взяти участь у конкурсі може особа, яка є громадянином України, не молодша 35 років, має вищу освіту, володіє державною мовою, є доброчесною і компетентною." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Взяти участь у конкурсі може особа, яка є громадянином України, не молодша 35 років, має вищу освіту, володіє державною мовою, є доброчесною і компетентною.

Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції. 

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи ProZorro, ProZorro.Продажі, eHealth та E-Data. Також наш інноваційно-експертний центр впровадив Рейтинг прозорості міст і розбудовує спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями.

Контакти для медіа: Олеся Коваль, [email protected], 093-808-82-78.