Ярослав Юрчишин претендує на обрання в Правління Transparency International Ukraine

Виконавчий директор TI Україна Ярослав Юрчишин висунув свою кандидатуру на виборах членів Правління TI Україна. Щоб уникнути потенційного конфлікту інтересів під час передвиборчого періоду, обов’язки виконавчого директора організації виконуватиме Андрій Боровик, нинішній заступник виконавчого директора.

Ярослав Юрчишин був призначений виконавчим директором організації у липні 2016 року. Його обрало Правління ТІ Україна на відкритому конкурсі.
«Успішна реалізація проектів ТІ Україна, досягнення фінансової стабільності організації, переїзд центрального офісу до Києва та підвищення організаційної спроможності були серед ключових завдань, які тоді поставило мені Правління. Завдяки наполегливій роботі TI Україна вони були успішно виконані. Я вважаю, що сьогодні зможу бути більш корисним для організації в якості члена Правління. Я планую зосередитися на просуванні важливих антикорупційних ініціатив та зовнішній комунікації», – повідомив Ярослав Юрчишин.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(344) "Я вважаю, що сьогодні зможу бути більш корисним для організації в якості члена Правління. Я планую зосередитися на просуванні важливих антикорупційних ініціатив та зовнішній комунікації" ["quote_author"]=> string(29) "Ярослав Юрчишин" }

Я вважаю, що сьогодні зможу бути більш корисним для організації в якості члена Правління. Я планую зосередитися на просуванні важливих антикорупційних ініціатив та зовнішній комунікації

Ярослав Юрчишин

Згідно зі Статутом ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна», Правління є головним керівним органом організації. Воно переглядає і затверджує напрямки діяльності організації, річний бюджет і операційний план, обирає виконавчого директора тощо. Його члени обираються на відкритому конкурсі Конференцією членів ТІ Україна на дворічний термін. До складу Правління входить п’ять членів.

Оскільки повноваження діючого складу Правління добігають кінця, наприкінці жовтня поточного року було оголошено відкритий конкурс у Правління організації. Одинадцять кандидатів подали заявки на участь в конкурсі (строк подачі заявок завершився 14 листопада). Їхні резюме та опис власного бачення розвитку ТІ Україна на період 2019 – 2020 рр. оприлюднені на сайті організації.

Чергові вибори Правління організації відбудуться на Конференції членів ГО «Трансперенсі Інтернешнл Україна» 1 грудня 2018 року в Києві.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(98) "Чергові вибори правління відбудуться 1 грудня 2018 року" ["quote_author"]=> string(0) "" }

Чергові вибори правління відбудуться 1 грудня 2018 року