Член правління Transparency International Ukraine Олександр Банчук склав свої повноваження в організації у зв’язку з призначенням на посаду заступника міністра юстиції.

Олександр Банчук – експерт Центру політико-правових реформ з кримінальної юстиції, кандидат юридичних наук, автор/співавтор близько 40 книг і понад 100 статей.

Він був членом робочих груп з розробки Концепції реформування кримінальної юстиції України (2008), а також нових Кримінального процесуального кодексу, законів про безоплатну правову допомогу, про прокуратуру, про Національну поліцію та про Державне бюро розслідувань.

Я вдячний Олександру за багаторічну співпрацю. Він достойний цієї посади. Вірю, що Олександр здатен впоратися з тією низкою викликів у роботі Мін’юсту. Ми зі свого боку готові до плідної співпраці у майбутньому”, – зазначив виконавчий директор Андрій Боровик.

Transparency International Ukraine вітає Олександра Банчука з призначенням і бажає успіхів у реформуванні системи юстиції!

Нагадаємо, що ТІ Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції. 

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи ProZorro, ProZorro.Продажі, eHealth та E-Data. Також наш інноваційно-експертний центр впровадив Рейтинг прозорості міст і розбудовує спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями.

Transparency International – антикорупційна організація, заснована 1993 року в Берліні колишнім директором Світового банку Пітером Айґеном. Зараз головою правління ТІ є Делія Феррейра. Transparency International присутня більш ніж у 100 країнах світу. Організація найбільш відома Індексом сприйняття корупції та Глобальним корупційним барометром.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(387) "Я вдячний Олександру за багаторічну співпрацю. Він достойний цієї посади. Вірю, що Олександр здатен впоратися з тією низкою викликів у роботі Мін’юсту. Ми зі свого боку готові до плідної співпраці у майбутньому." ["quote_author"]=> string(86) "Андрій Боровик, виконавчий директор ТІ Україна" }

Я вдячний Олександру за багаторічну співпрацю. Він достойний цієї посади. Вірю, що Олександр здатен впоратися з тією низкою викликів у роботі Мін’юсту. Ми зі свого боку готові до плідної співпраці у майбутньому.

Андрій Боровик, виконавчий директор ТІ Україна