Кожен міжнародний бізнес, що працює в росії, долучається до фінансування її агресії проти України. ТІ Україна закликає компанії перестати підтримувати економіку рф.

Від 24 лютого російські війська обстрілюють українські міста. Зокрема вони відкрили вогонь по дитсадку в Охтирці, спрямували систему “Град” на дитбудинок у Ворзелі та влучили ракетою в житловий будинок біля київського аеропорту. Росіяни підірвали газогін у Харкові і нафтобазу у Василькові. У столиці диверсійно-розвідувальна група ворога розстріляла родину з трьома дітьми, дорослі та одна дитина загинули.

За чотири дні війни загинуло 352 цивільних (з них – 14 дітей), ще щонайменше 1600 отримали поранення. Сотні тисяч людей були змушені покинути свої домівки. 

Щодня від російської агресії страждає мирне населення України. 

Ведучи бізнес в росії, міжнародні компанії своїми податками фінансують убивства українців та хворі амбіції путіна. Кошти, які вони платять до російського бюджету, надалі витрачають на зброю і військову техніку. У такий спосіб, бізнес стає спонсором війни. Війни, яку росія загалом розпочала не лише проти України, а й проти всього цивілізованого світу.

Підтримка цього режиму неприпустима для компаній, які визначають людські життя та свободу як найвищу цінність. А також поважають демократію, права людей та незалежність і суверенітет держав. І попри те, що відмова від російського ринку може завдати компаніям фінансових втрат, ціннісні втрати набагато важливіші й серйозніші. Вони залишаться в історії бізнесу назавжди.

Ми вважаємо, що наразі міжнародні компанії мають зробити вибір на користь правди і перестати працювати в російській федерації.

Ми впевнені, клієнти компаній по всьому світу підтримають цей вибір! Маємо разом знищити ворога мирного світу.