Війна зачепила і змінила кожного. Настала пора “людини для людини”. Наша організація теж продовжує працювати і посильно допомагати тим, хто цього потребує.

Проте боротьба з корупцією, прозорість та підзвітність залишаються в пріоритетах роботи. І після відбудови, ми переконані, в цьому буде ще більша потреба.

Але разом з тим, рух далі неможливий без аналізу попередньої роботи, рефлексій над виконаними завданнями, пошуку зон росту та розуміння сильних сторін.

Тому ми таки підготували звіт за 2021 рік з найважливішими досягненнями команди, адже переконані: рухатись далі варто після фіксації результатів та аналізу попередньої роботи. Читайте й дивіться його повністю тут.

У ньому ми розповіли про досягнення, які роблять державу сильнішою і більш стійкою до криз. Наша команда зосереджується на запобіганні корупції, залученні громадськості до її зменшення і ефективності системи покарання хабарників.

Наприклад, ми підтримували та допомагали реформувати антикорупційну інфраструктуру (НАБУ, НАЗК, САП, АРМА, ВАКС), прозорість роботи держпідприємств та міських рад, а також публічних закупівель (і впроваджували громадський нагляд за ними).

Віримо, що наша країна використає підтримку усього світу та можливості, які ми зараз маємо і вже у 2023-му ми розповімо про нові досягнення команди у боротьбі за прозорість процесів у державі. Працюємо!

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(153) "Боротьба з корупцією, прозорість та підзвітність залишаються в пріоритетах роботи." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Боротьба з корупцією, прозорість та підзвітність залишаються в пріоритетах роботи.