Стажер/ка у відділ комунікацій (DOZORRO)

Тривалість проекту:

-

Дедлайн подачі:

17 Квітня, 2020

Комунікаційний відділ Трансперенсі Інтернешнл Україна пропонує стажування в рамках проєкту DOZORRO для креативної молоді, яка хоче покращити свої навички та здобути досвід в антикорупційній сфері.

Ціль стажування: допомога в реалізації комунікацій в рамках проєкту.

Задачі, які буде виконувати стажер/ка:

  • копірайтинг;
  • медіамоніторинг;
  • участь у написанні блогів та релізів.

Ми очікуємо, що стажер/ка:

– вміє структурувати думки і грамотно писати;
– дотримується дедлайнів;
– цікавиться сферами антикорупції та публічних закупівель;
– повністю розділяє цінності ТІ Україна.

Який досвід може отримати стажер/ка?

Робота в дружній і дуже креативній команді, написання різного типу текстів (пости в соцмережі, новини, прес-релізи, аналітичні матеріали, блоги) та медіамоніторинг.

Якщо ти впізнав/ла себе в описі оголошення, хочеш покращити свої навички та здобути досвід в антикорупційній сфері на волонтерських засадах, тоді сміливо направляй нам своє резюме та мотиваційний лист.

Дедлайн подачі резюме: 17 квітня 2019

Щоб долучитися до діяльності ТІ Україна, будь ласка, надішліть своє CV та короткий мотиваційний лист на адресу: [email protected] з темою повідомлення «Стажування у проєкті DOZORRO».

Довідково
Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки і впровадження змін задля зниження рівня корупції.

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи ProZorro, ProZorro.Продажі, eHealth. Також наш інноваційно-експертний центр впровадив Рейтинг прозорості міст і розбудовує спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями.