Менеджерка/менеджер програми «Transparent cities/Прозорі міста»

Тривалість проекту:

до кінця року (з можливістю продовжити потім)

Дедлайн подачі:

20 Жовтня, 2023

Ми шукаємо людину в команду «Transparent cities/Прозорі міста». Якщо ви поділяєте наші цінності та маєте бажання робити українські міста прозорішими та підзвітнішими — ця вакансія саме для вас!

Програма «Transparent cities/Прозорі міста» оцінює прозорість та підзвітність місцевої влади, баланс між безпекою та прозорістю протягом дії воєнного стану. Зокрема, команда працює з темами відбудови, житлової політики, сприяє налагодженню побратимських зв’язків між містами та дерусифікації.

У цій ролі головними є три напрямки: забезпечення максимально ефективної реалізації проєкту, здійснення загального управління та координації роботи команди, розвиток програми. У нашій команді у вас буде можливість впровадити найсміливіші ідеї для того, щоб наші міста ставали кращими.

 

Чим ви будете займатись:

  • координацією і забезпеченням виконання імплементаційного плану проєкту (юридичний, аналітичний, дослідницький, комунікаційний, адміністративний напрямки) згідно графіку;
  • управлінням командою проєкту;
  • координацією та контролем виконання фінансових та операційних планів проєкту;
  • управлінням та координуванням роботи партнерських організацій проєкту;
  • публічним представленням інтересів та досягнень програми;
  • адміністративним супроводом реалізації проєкту;
  • підготовкою програмних звітів.

 

Які навички вам необхідні для цієї роботи:

  • Відмінні комунікативні навички та навички презентації (як усної, так і письмової);
  • Навички планування, координації та вміння визначати пріоритети у роботі;
  • Творчі підходи до вирішення викликів;
  • Відмінні організаторські здібності;
  • Вільне володіння українською та англійською мовами (не нижче рівня Upper-Intermediate);
  • Відповідальність, увага до деталей та акуратність.

 

Сміливо подавайтеся, якщо маєте:

  • Проактивну громадянську позицію та поділяєте цінності організації;
  • Мінімум два роки досвіду в проєктному менеджменті (бажано у сфері неприбуткових організацій);
  • Досвід взаємодії з регіональними громадськими організаціями;
  • Зацікавленість в темі прозорого і підзвітного місцевого управління та темі децентралізації;
  • Досвід взаємодії з міжнародними донорськими організаціями буде перевагою.

 

Ми пропонуємо роботу з цікавим і корисним інформаційним продуктом та open-minded командою, яка щиро вітатиме ваші круті пропозиції. На цій посаді ви достеменно пізнаєте сферу локальної корупції, а також долучитесь до процесів, що допоможуть її подолати.

А ще в нас крутезна команда, конкурентна  винагорода(за результатами співбесіди), офіс на Львівській площі (з безпечним укриттям та всім необхідним для ефективної роботи), розвинений гібридний формат роботи (online + offline) й можливості компенсації навчання для вашого зростання.

 

Додатково:

– команда Прозорих міст — частина Transparency International Ukraine. TI Ukraine — представництво міжнародної організації Transparency International. Організація комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції в окремих сферах і має й інші команди, які працюють за своїми напрямками;

– команда «Transparent cities/Прозорі міста» працює з локальним українським контекстом і складається з аналітиків, асистента, проєктного менеджера;

– команда має мережу партнерів по всій Україні та потенціал для утворення нових контактів чи колаборацій;

– найголовніше завдання для нас — бути корисними місцевій владі, допомагати їй ухвалювати рішення і впроваджувати нові сервіси та інструменти.

 

Якщо вирішите приєднатися, то на вас очікує:

телефонна розмова з нашою HR > тестове завдання > співбесіда з керівником організації і операційним директором > пропозиція співпраці, якщо ми підходимо один одному 🙂  Перші 2 місяці будуть випробувальним терміном, а надалі ми підпишемо договір до кінця року (з можливістю продовжити потім).

Старт роботи: якомога швидше, заявки розглядатимуться у міру їх надходження.

Щоб взяти участь в конкурсі, будь ласка, надішли своє CV та мотиваційний лист на адресу [email protected] з темою повідомлення Менеджер/-ка програми “Прозорі міста” із зазначеним бажаним рівнем заробітної плати.

 

Довідка

Transparency International Ukraine акредитований представник глобального руху Transparency International, який з 2012 року допомагає Україні ставати сильнішою. Організація комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції в окремих сферах.

ТІ Україна допомогла створити та згодом передала державі системи Prozorro, Prozorro.Продажі, eHealth та Prozvit. Також команда впровадила Рейтинги прозорості та підзвітності міст, розбудувала спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями та співзаснувала коаліцію RISE UA, що захищає доброчесність і ефективність у відбудові.

 * При подачі документів на цю позицію Ви даєте згоду Трансперенсі Інтернешнл Україна на обробку та збереження ваших персональних даних.