Аналітикиня/аналітик

Дедлайн подачі:

12 Липня, 2023

Ми шукаємо Аналітикиню/аналітика в команду «Transparent cities/Прозорі міста». Якщо ви поділяєте наші цінності та маєте бажання робити українські міста прозорішими та підзвітнішими — ця вакансія саме для вас!

Програма «Transparent cities/Прозорі міста» оцінює прозорість та підзвітність місцевої влади, баланс між безпекою та прозорістю протягом дії воєнного стану. Зокрема, команда працює з темами відбудови, житлової політики, сприяє налагодженню побратимських зв’язків між містами та дерусифікації.

Чим ви будете займатись:

  • підготовкою аналітичних продуктів (аналітичні звіти, супровідні комунікаційні матеріали тощо) на основі зібраної проєктом інформації, а також інших джерел;
  • консультуванням представників місцевої влади на основі проведених аналітичних досліджень з тематики прозорості та підзвітності;
  • систематизацією даних та забезпечення їх якості;
  • актуалізацією методології вимірювання прозорості відповідно до змін законодавства (зокрема, введення воєнного стану) та кращих практик;
  • публічною презентацією результатів аналітичних матеріалів програми.

 Які навички вам необхідні для цієї роботи:

  • Досвід роботи аналітиком/дослідником від 2-х років;
  • Вміння працювати з великими масивами даних, з кількісними та якісними даними;
  • Відмінне знання Excel;
  • Володіння інструментами візуалізації даних (Tableau або схожі);
  • Розуміння основних принципів реалізації реформи децентралізації та роботи органів місцевого самоврядування;
  • Наявність успішного досвіду написання аналітичних матеріалів і розробки методології;
  • Вміння письмово та вербально презентувати отримані результати.

Сміливо подавайтеся, якщо маєте:

  • Проактивну громадянську позицію та поділяєте цінності організації;
  • Маєте релевантний досвід роботи;
  • Зацікавленість в темі прозорого і підзвітного місцевого управління та темі децентралізації;

Ми пропонуємо роботу з цікавим і корисним інформаційним продуктом та крутою open-minded командою. А також — конкурентну винагороду (за результатами співбесіди), офіс на Львівській площі (з безпечним укриттям та всім необхідним для ефективної роботи), розвинений гібридний формат роботи (online + offline) й можливості компенсації навчання для вашого зростання.

Додатково:

– команда Прозорих міст — частина Transparency International Ukraine. TI Ukraine — представництво міжнародної організації Transparency International. Організація комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції в окремих сферах і має й інші команди, які працюють за своїми напрямками;

– команда «Transparent cities/Прозорі міста» працює з локальним українським контекстом і складається з аналітиків, менеджера регіональних партнерств, проєктного менеджера;

– команда має мережу партнерів по всій Україні та потенціал для утворення нових контактів чи колаборацій.

Якщо вирішите приєднатися, то на вас очікує:

телефонна розмова з нашою HR > тестове завдання > співбесіда з керівником організації і операційним директором > пропозиція співпраці, якщо ми підходимо один одному   Перші 2 місяці будуть випробувальним терміном, а надалі ми підпишемо договір до кінця року (з можливістю продовжити потім).

Дедлайн подачі на вакансію: 12 липня 2023 року.

Щоб взяти участь в конкурсі, будь ласка, надішли своє CV та мотиваційний лист на адресу [email protected] з темою повідомлення Аналітикиня/аналітик програми “Прозорі міста” із зазначеним бажаним рівнем заробітної плати.

 Довідка

Transparency International Ukraine акредитований представник глобального руху Transparency International, який з 2012 року допомагає Україні ставати сильнішою. Організація комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції в окремих сферах.

ТІ Україна допомогла створити та згодом передала державі системи Prozorro, Prozorro.Продажі,eHealth та Prozvit. Також команда впровадила Рейтинги прозорості та підзвітності міст, розбудувала спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями та співзаснувала коаліцію RISE UA, що захищає доброчесність і ефективність у відбудові.

 * При подачі документів на цю позицію Ви даєте згоду Трансперенсі Інтернешнл Україна на обробку та збереження ваших персональних даних.