Волонтерка/волонтер у комунікаційний відділ

Дедлайн подачі:

14 Серпня, 2024

Ми шукаємо волонтера/волонтерку у комунікаційний відділ. Якщо ви хочете покращити свої комунікаційні навички та здобути досвід в антикорупційній сфері — подавайтеся!

Ви будете працювати з однією чи кількома темами наших напрямків роботи — антикорупційна політика, моніторинг топкорупційних справ, євроінтеграція, Індекс сприйняття корупції, конфіскація російських активів тощо. Водночас ви зможете спробувати різні комунікаційні формати — від сторіз до ґрунтовних тематичних статей.

Який досвід отримує волонтер/волонтерка: зможе підтягнути свої навички в написанні текстів і дізнається про лайфхаки роботи із соцмережами. І, звісно, матиме можливість долучитися до боротьби з корупцією.

Ми пропонуємо волонтерське залучення до комунікаційного відділу, де вітається ініціативність та проактивність. На цій посаді ви дізнаєтесь про особливості роботи громадської сфери, а також власноруч створюватимете комунікаційні матеріали для різних аудиторій.

Чим ви будете займатись:
– копірайтинг;
– робота із соцмережами;
– участь у написанні матеріалів/блогів/релізів;
– розшифрування інтерв’ю;
– редагування авторських матеріалів;
– робота з візуалізаціями (опціонально).

Умови співпраці:
• часткова зайнятість
• гнучкий графік
• можливий гібридний формат співпраці

Ми очікуємо, що волонтер/волонтерка:
– має активну громадянську позицію та повністю розділяє цінності ТІ Ukraine;
– грамотно пише;
– знає, як працювати із соцмережами;
– відповідальний/а й проактивний/а;
– креативний/а та має власний погляд на звичні речі;
– має почуття гумору і гостре відчуття справедливості.

Перевагу у відборі отримають ті, хто знаються в антикорупційному та інформаційному порядку денному.

Дедлайн подачі резюме: 14 серпня 2024 р.

Щоб долучитися до діяльності ТІ Ukraine, будь ласка, надішліть своє CV та короткий мотиваційний лист на адресу: [email protected] з темою повідомлення «Волонтерство у комунікаційному відділі».

Далі відібраних кандидатів чекає телефонна розмова з нашою HR >тестове завдання > співбесіда.

Якщо ви поділяєте наші цінності та маєте бажання посилити свою експертизу в комунікаціях — ця можливість саме для Вас!

 

 Довідка

Transparency International Ukraine — акредитований представник глобального руху Transparency International, який з 2012 року допомагає Україні ставати сильнішою. Організація комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції в окремих сферах.

ТІ Україна допомогла створити та згодом передала державі системи Prozorro, Prozorro.Продажі,eHealth та Prozvit. Також команда впровадила Рейтинги прозорості та підзвітності міст, розбудувала спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями та співзаснувала коаліцію RISE UA, що захищає доброчесність і ефективність у відбудові.

 * При подачі документів на цю позицію Ви даєте згоду Трансперенсі Інтернешнл Україна на обробку та збереження ваших персональних даних.