Date and time of the event:

20/05/2019

10:00

UPD. Реєстрацію закрито. Усіх, хто пройшов відбір, повідомимо в понеділок, 13 травня.

🔹 Ви – громадський активіст, у вас є ідеї проектів, але немає коштів на реалізацію?
🔹 Не знаєте, де шукати фінансування? Бажаєте навчитися писати проектні заявки?

Акредитований представник глобального руху Трансперенсі Інтернешнл Україна 20 травня 2019 року проводить тренінг у Харкові «Як залучити кошти для проектів ГО?».

Під час заходу учасники дізнаються, де шукати фінансування для реалізації своїх проектів, як писати проектні заявки та працювати з донорами.

Цей тренінг – чудова можливість опанувати фандрейзинг для громадського сектору. Захід триватиме 20 травня з 10:00 до 18:00.

У програмі тренінгу:

🔹 Як писати грантову заявку: мета, цілі, проблема.
🔹 Формування проектного бюджету.
🔹 Що варто пам’ятати при роботі з донорами?
🔹 Моніторинг та оцінка результатів проекту: як вибудовувати індикатори?

З учасниками тренінгу працюватимуть:

🔹 Анастасія Козловцева – керівниця департаменту міжнародних зв’язків/ Фандрейзер TI Україна
🔹 Анастасія Мазурок – спеціалістка з моніторингу та оцінки TI Україна

Кількість учасників обмежена. Для участі в заході запрошуються представники місцевих громадських організацій міста Харкова та Харківської області.

Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують харчування та роздаткові інформаційні матеріали, витрати на проїзд не компенсуються. Просимо тих, хто бажає взяти участь, зареєструватися до 18:00 17 травня 2019 року за посиланням ▶ https://forms.gle/1Gh2iRJdJkC69CKM8

Про успішний відбір вас повідомлять організатори додатково після реєстрації. З питаннями щодо заходу звертайтеся до регіонального координатора ТІ Україна Галини Скальської: [email protected]

Цей тренінг було розроблено та буде проведено Transparency International Ukraine в рамках проекту, що впроваджується через діяльність USAID/ENGAGE, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact. Зміст цього тренінгу – виняткова відповідальність Pact та партнерів з впровадження і не обов’язково відображає погляди Агентства USAID чи Уряду США.