Transparency International Ukraine 2 листопада 2018 року проводить тренінг у Чернівцях «Як залучити кошти для проєктів ГО?». Під час заходу учасники дізнаються, де шукати фінансування для реалізації своїх проєктів, як писати проєктні заявки та працювати з донорами. 

Ви – громадський активіст, у вас є ідеї проєктів, але немає коштів на реалізацію? Не знаєте, де шукати фінансування? Бажаєте навчитися писати проєктні заявки? Цей тренінг – чудова можливість опанувати фандрейзинг для громадського сектору. Захід триватиме 02 листопада з 10:00 до 18:00.

У програмі тренінгу:

  • Як писати грантову заявку: мета, цілі, проблема.
  • Формування проєктного бюджету.
  • Що варто пам’ятати при роботі з донорами?
  • Моніторинг та оцінка результатів проєкту: як вибудовувати індикатори?

З учасниками тренінгу працюватимуть:

  • Анастасія Козловцева – керівниця департаменту міжнародних зв’язків/ Фандрейзер Transparency International Ukraine;
  • Анастасія Мазурок – спеціалістка з моніторингу та оцінки Transparency International Ukraine.

Кількість учасників обмежена. Для участі в заході запрошуються представники місцевих громадських організацій міста Чернівці. Участь у заході безкоштовна. Організатори забезпечують харчування та роздаткові інформаційні матеріали. Просимо тих, хто бажає взяти участь, зареєструватися до 18:00 31 жовтня 2018 року за посиланням: http://bit.ly/2yRvyiW 

Про успішний відбір вас повідомлять організатори додатково після реєстрації. З питаннями щодо заходу звертайтеся до регіонального координатора ТІ Україна Галини Скальської: [email protected]

Цей тренінг було розроблено та буде проведено Transparency International Ukraine в рамках проєкту, що впроваджується через діяльність USAID/ENGAGE, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact. Зміст цього тренінгу – виняткова відповідальність Pact та партнерів з впровадження і не обов’язково відображає погляди Агентства USAID чи Уряду США.

Програма заходу

Програма тренінгу