Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Тransparency International запрошує на Майстер-клас “Кейс Житомира: діалог з громадою як основа ефективного та відкритого міста”.
 
На заході разом з учасникам поговоримо про те, що необхідно, щоб зробити місто успішним та комфортним для жителів, а саме: що таке ефективне управління в інтересах громади та як написати стратегію розвитку міста думками жителів міста, а не руками чиновників. Також поговоримо про відкритий бюджет, як основу прозорості влади. Поговоримо про грантові програми, як інструмент активізації роботи громадських організацій та для чого впроваджувати школи Соціально-культурного менеджменту та Місцевого самоврядування. Про все це і більше від прогресивних представників міськради Житомира.
 
Захід відбудеться в Житомирі 4 грудня, вул. Покровська, 6. Реєстрація з 10.00. Для участі в заході обов’язка реєстрація https://goo.gl/forms/AK9oEX6vaRCEPzaM2. Дедлайн реєстрації – 2 грудня. Учасникам забезпечується харчування, роздаткові матеріали на час проведення заходу. Звертаємо вашу увагу, що вартість проїзду на захід не відшкодовується.
 
Експертами заходу будуть  Директор департаменту економічного розвитку Костриця Микола, Директор департаменту фінансів Діна Прохорчук, Начальник управління сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук, Начальник управління культури Ніна Рябенко, Директор комунальної установи «Агенція розвитку міста» Житомирської міської ради Борис Пахолюк.
 
Захід організований програмою Прозорі міста/Transparent cities у рамках проекту «Розбудова прозорості в містах України», що здійснюється за підтримки Фонду демократії ООН.
 
Програма заходу у доданому файлі
 
Контактна особа:
Аліна Кобенко,
менеджер з комунікацій проекту «Розбудова прозорості в містах України»
м.т. +38 0930648865,
e-mail: [email protected]
програма_Житомир