Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Тransparency International запрошує представників міськрад на Майстер-клас “Електронні ресурси на поміч міськрадам: як використати їх потенціал у взаємодії з громадою та у внутрішній роботі ради”. Захід проходить в рамках проекту «Клуб прозорих міст», ціллю якого є наснажувати міста до досягнення високих показників прозорості та розповсюдження практики серед інших міст України.
На заході ми розкажемо чи можливо зробити ефективний сайт міськради за 10 тис. грн, як комунікувати з активістами так, щоб всі залишилися у виграші, як оптимізувати обмін реєстрами між структурними підрозділами міськради та багато іншого.
Крім того, спеціальний гість з міськради Мадриду Мігель Арана презентує платформу по залученню громадян https://decide.madrid.es/. На ній містяни можуть пропонувати вирішення важливих для них проблем у місті та долучатися до їх вирішення, а міськрада збирає та втілює ці пропозиції. Платформа використовується в багатьох країнах і може допомогти і вашому місту стати кращим.
 
Запрошуються учасники з таких областей: Івано-Франківська; Тернопільська; Хмельницька; Чернівецька; Закарпатська; Львівська, Рівненська, Волинська.
 Захід відбудеться у Львові 28 серпня, вул. Героїв УПА, 80 (ITEA HUB) https://iteahub.com/. Реєстрація з 9.00. Для участі в заході обов’язка реєстрація https://goo.gl/forms/VxhxSxyvlKfJbJeI2 . Дедлайн реєстрації – 20 серпня. Учасникам забезпечується харчування, роздаткові матеріали на час проведення заходу. Звертаємо вашу увагу, що вартість проїзду на захід не відшкодовується.
Експертами заходу будуть  Станіслав ГайдерНачальник відділу інформаційних технологій та аналізу Дрогобицької міської ради та Володимир КондзьолкаДиректор комунальної установи «Інститут міста Дрогобича». Вони як ніхто знають все про прозоре самоврядування та ефективні комунікації з громадою, адже саме Дрогобич займає перше місце у Рейтингу прозорості 100 міст України, укладеному Transparency International.
Спеціальний гість – Miguel Arana CataniaДиректор програми участі, Міська рада Мадриду (Іспанія);
Захід організований програмою Прозорі міста/Transparent cities у рамках проекту «Розбудова прозорості в містах України», що здійснюється за підтримки Фонду демократії ООН.
Програма заходу у доданому файлі 
 Контакт для медіа:
Аліна Кобенко,
менеджер з комунікацій проекту «Розбудова прозорості в містах України»
м.т. +38 0930648865,
e-mail: [email protected]