Ми зібрали актуальні гранти, конкурси та онлайн-курси для представників громадянського суспільства.
Шукайте серед них те, що підійде саме вам та проводьте час на карантині цікаво та з користю!

Онлайн можливості для вашого професійного розвитку:

Конкурси та гранти:

  • Фонд Євразія проводить конкурс для визначення потенційного виконавця дослідження щодо соціального впливу відкритих даних органів місцевого самоврядування в Україні та продуктів на основі їх використання згідно з наданим технічним завданням. Кінцевий термін подачі пропозиції: 06 квітня 2020 року (18.00).
  • Black Sea Trust for Regional Cooperation розпочинає новий конкурс заявок. Для мобілізації громадських ініціатив у Причорноморському регіоні, для обмеження коронавірусної кризи та протидії її негативному впливу на суспільство, врядування, демократію, верховенство закону та доступ до вільних ЗМІ. Пропозиції приймаються на постійній основі.
  • Міжнародний фонд “Відродження” відновлює ініціативу гуманітарної солідарності та оголошує в її рамках конкурс “Людяність і взаємодопомога”.  Для проєктів, які стосуються запобігання поширенню, подоланню і пом’якшенню наслідків епідемії коронавірусу в Україні. Через інформування, координацію, забезпечення базових потреб, самоорганізацію людей заради взаємодопомоги. Пропозиції приймаються на постійній основі.
  • Словацьке агентство з розвитку міжнародної співпраці оголошує конкурс малих грантів. Для проєктів пов’язаних з галузями освіти, охорони здоров’я, незалежного урядування, розбудови громадянського суспільства, сталого використання природних ресурсів та ін. Дедлайн подачі – 15 жовтня 2020 року.
  • ІСАР Єднання системно інвестує в організаційний розвиток громадських організацій, для збільшення їхнього впливу. Є можливість самостійно проаналізувати ефективність роботи своєї організації.  Також, на постійній основі приймаються заявки на грант з організаційного розвитку.