Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Transparency International в рамках програми Transparent Cities/Прозорі міста розробили Рейтинг прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України метою якого є підвищення рівня антикорупційної практики та прозорості на рівні міста в інвестиційній сфері.

Запрошуємо Вас взяти участь у презентації результатів вимірювання прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України, що відбудеться 13 листопада 2018 р. з 11 до 13:00 у БЦ «Сучасний дім» за адресою вул. Котляревського, 22 (конференц зала на 6 поверсі).

Захід організовано спільно з громадською організацією Полтавська платформа.

 На заході буде детально проаналізовано ситуацію з прозорістю інвестиційного сектору міста Полтава. Також ви дізнаєтесь яке ж місто зайняло перше місце у Рейтингу прозорості інвестиційного сектору 100 найбільших міст України та які міста опинилися серед аутсайдерів, які перспективи відкриває для міста високі позиції в рейтингу та чому підвищення прозорості в інвестиційній сфері може не тільки допомогти привабити бізнес в міста України, а й подолати корупцію.

Спікерами заходу виступлять:

  1. Катерина Цибенко, керівниця програми Transparent cities/Прозорі міста, яку впроваджує Transparency International Ukraine
  2. Анатолій Котов, координатор проєкту “Від прозорості в інвестиційному секторі до подолання корупційних ризиків”
  3. Іван Сватенко, заступник міського голови з юридичних питань
  4. Анна Небеська, проєктний менеджер (BRDO)

 

Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://goo.gl/forms/QkHdbdoJJovjcK4A3

Контактні особи:

Анатолій Котов, Координатор проекту, ел.адреса [email protected], м.т. 0973984638

 

 

Щиро сподіваємось побачити Вас серед гостей нашого заходу!