У жовтні 2024 року організація вчергове підтвердила звання національного представника Transparency International в Україні. Тож надалі спільно з глобальним рухом наша команда продовжить комплексну роботу з розробки та впровадження змін для боротьби з корупцією.

Щоб підтримати статус представника, українське представництво мало продемонструвати, що активно працює у напрямку запобігання та протидії корупції, дотримується затвердженої процедури вибору правління, має внутрішні політики. А також ми регулярно проводимо заходи, які сприяють зменшенню корупції.

«Ця акредитація вчергове підтверджує статус нашої організації як офіційного представника глобального руху Transparency International. І це не просто слова. Акредитація — це важлива процедура, яка дозволяє нам умовно звірити годинники наших правил і діяльності з глобальним рухом», — пояснює виконавчий директор Transparency International Ukraine Андрій Боровик.

Нагадаємо, що TI Ukraine отримала статус національного відділення Transparency International у 2012 році. А через 2 роки на зібранні членів глобального антикорупційного руху організація отримала повну акредитацію. 

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(492) "Ця акредитація вчергове підтверджує статус нашої організації як офіційного представника глобального руху Transparency International. І це не просто слова. Акредитація — це важлива процедура, яка дозволяє нам умовно звірити годинники наших правил і діяльності з глобальним рухом." ["quote_author"]=> string(27) "Андрій Боровик" }

Ця акредитація вчергове підтверджує статус нашої організації як офіційного представника глобального руху Transparency International. І це не просто слова. Акредитація — це важлива процедура, яка дозволяє нам умовно звірити годинники наших правил і діяльності з глобальним рухом.

Андрій Боровик