Юридичний радник Transparency International Ukraine Катерина Риженко надала свою оцінку діям воєнних прокурорів та рішенню суду у справі щодо активів екс-міністра доходів і зборів Клименка.

За її словами, рішення прокурорів Матіоса не передавати в управління Агентства з розшуку і менеджменту активів 1000 арештованих напіввагонів прямо порушує норми закону.

«Ці минулорічні подання прокуратури та ухвала Печерського суду є незрозумілими з правової точки зору… За нинішніх цін на оренду та високого попиту на напіввагони за півтора року Україна могла би отримати понад півмільярда гривень, або близько 20 мільйонів доларів США», – зазначила Риженко.

Більш детально про долю активів у провадженні щодо топ-посадовця часів Януковича Катерина Риженко розповіла журналістам Радіо Свобода.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(236) "За нинішніх цін на оренду та високого попиту на напіввагони за півтора року Україна могла би отримати понад півмільярда гривень." ["quote_author"]=> string(31) "Катерина Риженко" }

За нинішніх цін на оренду та високого попиту на напіввагони за півтора року Україна могла би отримати понад півмільярда гривень.

Катерина Риженко

Джерело: www.radiosvoboda.org