Виконавчий директор Transparency International Ukraine Ярослав Юрчишин визнає, що до складу Громадської ради міжнародних експертів увійшли високопрофесійні люди. Втім, за відсутності умов для їхньої роботи, не буде якісного результату, а отже Антикорупційному суду не довірятимуть, вважає він.

«Без якісного результату не буде основного – не буде довіри до новосформованого антикорупційного суду. Ну, а якщо суду не довіряє більшість в країні, то технологічно будь-які його рішення ставляться під сумнів, а відповідно втрачається легітимність цих рішень в очах суспільства», – каже Юрчишин.

Ярослав Юрчишин

Виконавчий директор ТІ Україна Ярослав Юрчишин прокоментував для Радіо Свобода, що необхідно зробити далі, аби робота високопрофесійних членів Громадської ради міжнародних експертів з відбору суддів Вищого антикорупційного суду не була марною.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(211) "Без якісного результату роботи ГРМЕ не буде основного – не буде довіри до новосформованого антикорупційного суду." ["quote_author"]=> string(29) "Ярослав Юрчишин" }

Без якісного результату роботи ГРМЕ не буде основного – не буде довіри до новосформованого антикорупційного суду.

Ярослав Юрчишин

Джерело: www.radiosvoboda.org