Юридичний радник TІ Україна Катерина Риженко розповіла Слідство.Інфо про співпрацю Трансперенсі і Агентства з виявлення та менеджменту активів, зокрема у питаннях Межигір’я.

Так, організація у рамках підписаного меморандуму спілкувалися з АРМА щодо майбутнього резиденції та були присутні на тендерному комітеті в конкурсі, однак їм не надали ніяких документів, права голосу, а відтак заборонили розголошувати будь-яку інформацію.

На її думку, громадськість мала бути присутня на різних етапах конкурсу: «Такий актив, як Межигір’я має підвищений рівень суспільної зацікавленості, тому на всіх етапах передачі резиденції повинна бути присутня громадськість, про кожен крок мають повідомляти», — наголосила Риженко.

Більше про історію з конкурсом на управителя Межигір’я можна почитати в матеріалі Марії Горбань.

Ця публікація була підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її зміст є відповідальністю виключно Transparency International Ukraine необов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(344) "Такий актив, як Межигір’я має підвищений рівень суспільної зацікавленості, тому на всіх етапах передачі резиденції повинна бути присутня громадськість, про кожен крок мають повідомляти." ["quote_author"]=> string(78) "Катерина Риженко, юридичний радник ТІ Ukraine " }

Такий актив, як Межигір’я має підвищений рівень суспільної зацікавленості, тому на всіх етапах передачі резиденції повинна бути присутня громадськість, про кожен крок мають повідомляти.

Катерина Риженко, юридичний радник ТІ Ukraine

Джерело: www.slidstvo.info