31 березня конкурсна комісія оголосила імена кандидатів на посаду голови АРМА, які за результатами тестування пройшли до наступних етапів конкурсу.

Хто ж пройшов далі?

(інформацію про посади кандидатів ми дізналися із автобіографій, які вони подавали для участі в конкурсі)

Артем Брінцов (79 балів) — начальник відділу правового забезпечення апарату Вищого антикорупційного суду. 

Віктор Дубовик (75 балів) — директор Департаменту (керівник офісу) Офісу протидії рейдерству Міністерства юстиції України.  

Олена Дума (80 балів) — остання зазначена посада — заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Дмитро Жоравович (80 балів) — тимчасово виконуючий обов’язки голови АРМА.

Володимир Павленко (78 балів) — до 27 вересня 2021 року обіймав посаду заступника голови АРМА.

Андрій Потьомкін (79 балів) — до 2 січня 2020 року обіймав посаду начальника юридичного управління АРМА.

Сергій Рокунь (79 балів) — старший детектив, керівник Першого відділу детективів Другого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів НАБУ.

Олександр Руденко (77 балів) — адвокат, Голова адвокатського об’єднання «РО ЛЕКС».

Станіслав Серьогін (75 балів) — начальник управління Центрально-західного МТУ АРМА.

Костянтин Ткаченко (80 балів) — адвокат, до 21 жовтня 2022 року був керівником Департаменту управління корпоративних прав ФДМУ.

TI Ukraine зі свого боку проаналізує всіх кандидатів на доброчесність і поділиться результатами цього аналізу до етапу проходження ними співбесід.

Також ми знову наголошуємо, що комісія досі не затвердила методологію проведення співбесід. Адже слід конкретизувати критерії, за якими будуть оцінюватися ділові та моральні якості претендентів на таку важливу посаду.

Надалі на кандидатів чекає етап співбесід. На засіданні 6 квітня комісія має визначитися з графіком їх проведення. А за результатами співбесід комісія визначить переможця і рекомендуватиме його Кабміну для призначення на посаду голови АРМА.

 

Цю публікацію підготовлено за фінансової підтримки Європейського Союзу. Її вміст є виключною відповідальністю Transparency International Ukraine і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(263) "TI Ukraine зі свого боку проаналізує всіх кандидатів на доброчесність і поділиться результатами цього аналізу до етапу проходження ними співбесід." ["quote_author"]=> string(0) "" }

TI Ukraine зі свого боку проаналізує всіх кандидатів на доброчесність і поділиться результатами цього аналізу до етапу проходження ними співбесід.