Українське представництво міжнародної антикорупційної організації ТransparencyInternational запрошує представників міськрад на Майстер-клас “Прозоре самоврядування: чому це вигідно для міської ради та громади”. Захід проходить в рамках проекту «Клуб прозорих міст», ціллю якого є наснажувати міста до досягнення високих показників прозорості та розповсюдження практики серед інших міст України.

 

  • Громадськість неконструктивна та приходить тільки покричати. Як змінити ситуацію?
  • Виставляємо на сайті багато інформації, а ГО все одно просять у своїх запитах її надати їм персонально. Як перестати робити зайву роботу?
  • Запустили бюджет участі, а громадяни подають туди тільки ідеї по дитячих майданчиках та стадіонах. Як урізноманітнити це?
  • Маємо багато електронних сервісів на сайті, на які витратили багато грошей, але ніхто ними не користується. Що робити?
  • Хочемо привабити в місто інвесторів. Як посприяти цьому за допомогою веб-сайту міськради?
  • Як зробити сайт міськради тим сайтом, про який жителі згадують відразу, коли їм треба отримати якусь державну послугу?

Про все це ви зможете дізнатися на майстер-класі у Маріуполі 18 вересня за адресою вулиця Георгіївська, 79, Маріуполь, (Reikartz). Реєстрація з 9.00.

 

Для участі в заході обов’язка реєстрація https://goo.gl/forms/QPApxGZz7uaTWQzX2.

 

Дедлайн реєстрації – 14 вересня.

Звертаємо вашу увагу, що вартість проїзду на захід не відшкодовується.

 

Захід організований програмою Прозорі міста/Transparent cities у рамках проекту «Розбудова прозорості в містах України», що здійснюється за підтримки Фонду демократії ООН.

 

Контактна особа:

Аліна Кобенко,

менеджер з комунікацій проекту «Розбудова прозорості в містах України»

м.т. +38 0930648865,

e-mail: [email protected]