Яким було би правосуддя по-британськи для українських топ-корупціонерів? 15 березня о 19:00 відбудеться лекція «Світовий досвід: політична корупція у Великобританії. Уроки для України» в Києво-Могилянській академії за адресою: вул. Григорія Сковороди, 2, корпус 1, ауд. 1.217
У контексті резонансної справи голови ДФС Романа Насірова, зняття санкцій з активів топ-корупціонерів та відсутності слідчих дій щодо «сім’ї» Януковича громадськість цікавить, як відбувається розслідування корупційних злочинів за найкращими західними практиками.

  • Які масштаби політичної корупції у Великобританії?
  • Яке покарання отримали б українські топ-корупціонери за британськими законами?
  • Як депутати-шахраї облаштовують комфортне життя за рахунок британського бюджету?
  • Завдяки чому Великобританія отримала 81 бал в Індексі сприйняття корупції-2016?

Про британську топ-корупцію, особливості національного законодавства, успіхи та виклики для британських борців з корупцією розповідатиме Дункан Хеймс, директор з питань політики представництва глобальної антикорупційної мережі Transparency International у Великобританії. Дункан Хеймс був парламентським секретарем Ніка Клегга, коли той був заступником прем’єр-міністра. До початку роботи в Парламенті Дункан займав посаду старшого консультанта з питань управління, маючи в цьому 10-річний досвід. Протягом шести років був членом правління державного агентства, де очолював аудиторський комітет.
Захід модеруватиме Андрій Слюсар, керівник програми протидії топ-корупції Transparency International Україна.
Лекцію організовує Transparency International Україна за підтримки Фонду Фрідріха Науманна в Україні. Мова лекції: англійська. Організатори забезпечують синхронний переклад на українську мову.
Для участі реєструйтеся за посиланням: http://bit.ly/2nh8TVP. Реєстрація є обов’язковою.
Долучайтеся до події у Facebook
Завантажити прес-анонс