1 жовтня суддя Вищого антикорупційного суду Оксана Олійник задовольнила клопотання детектива НАБУ і відсторонила від посади голову Державної судової адміністрації Зеновія Холоднюка на 2 місяці.

За даними слідства, голова Державної судової адміністрації був активно задіяний у взаємодії суддів ОАСК щодо захоплення влади. Сам він нібито мав конкретний інтерес: незаконно залишився на посаді, попри конкурс на нового керівника ДСА. 

Нагадаємо, що у вересні Вища рада правосуддя відмовилася відсторонити від виконання обов’язків суддів ОАСК, які також є фігурантами цього розслідування НАБУ. Тоді ВРП повернула без розгляду відповідне клопотання, аргументуючи це тим, що суддям неналежним чином вручили підозру.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(234) "За даними слідства, голова Державної судової адміністрації був активно задіяний у взаємодії суддів ОАСК щодо захоплення влади." ["quote_author"]=> string(0) "" }

За даними слідства, голова Державної судової адміністрації був активно задіяний у взаємодії суддів ОАСК щодо захоплення влади.