29 жовтня Трансперенсі Інтернешнл Україна презентувала перше власне дослідження спроможності, управління і взаємодії органів антикорупційної інфраструктури.

На презентації керівниця юридичного відділу ТІ Україна Катерина Риженко зазначила:

Дуже важливо не втратити те, що ми вже побудували, не дати можливість зруйнувати ту інституційну спроможність, яка є вже, а навпаки зосередитись на подальшому розвитку цих інституцій і їх функціоналу. Я дуже сподіваюсь, що це дослідження дасть можливість зрозуміти, як діяти далі. І якийсь певний фундамент для розуміння діяльності антикорупційної інфраструктури дасть, як самим органам, так і таким стейкхолдерам, як Верховна Рада, Кабінет Міністрів, Офіс Президента та іншим”.

“Ми плануємо доопрацювати методологію і провести схоже дослідження через декілька років для порівняння результатів”,  поділилась планами Катерина.

 

З результатами досліждення можна ознайомитись тут.

 

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(366) "Дуже важливо не втратити те, що ми вже побудували, не дати можливість зруйнувати ту інституційну спроможність, яка є вже, а навпаки зосередитись на подальшому розвитку цих інституцій і їх функціоналу." ["quote_author"]=> string(31) "Катерина Риженко" }

Дуже важливо не втратити те, що ми вже побудували, не дати можливість зруйнувати ту інституційну спроможність, яка є вже, а навпаки зосередитись на подальшому розвитку цих інституцій і їх функціоналу.

Катерина Риженко