На черговій Конференції членів організації обрали нових членів Правління TI Ukraine. До його складу увійшли 5 кандидатів, які пройшли конкурсний відбір, та керуватимуть організацією наступні 3 роки. 

Новими членами Правління стали:

Оксана Гус — співзасновниця Міждисциплінарної мережі дослідників корупції. Досліджує Україну понад 10 років. Консультувала Раду Європи, Комісію ЄС, ЮНЕСКО тощо.

Юхані Ґроссманн — керівник програми «Зелена корупція» Базельського інституту управління (Швейцарія) та старший радник з питань Центральної та Східної Європи

Тарас Єлейко — колишній заступник голови Фонду держмайна та ексдиректор департаменту Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Олена Кіфенко — попередня очільниця Правління. Має 10-річний досвід в антикорупції, з громадянським суспільством і міжнародними організаціями. Раніше Олена розвивала міжнародний напрям в команді TI Ukraine

Павло Шеремета — менеджер-економіст, засновник Kyiv-Mohyla Business School та колишній президент KSE. Очолював Мінекономрозвитку у 2014 році. 

Головою оновленого Правління обрали Олену Кіфенко. 

Правління TI Ukraine — це виконавчий орган нашої організації. Його члени затверджують напрями діяльності, бюджет, робочий план тощо. Бути членом Правління означає мати можливість впливати на стратегічні цілі TI Ukraine — лідера в боротьбі з корупцією в Україні.