Transparency International Україна підтвердила звання національного представництва глобального руху Transparency International. Організація повторно пройшла акредитацію на право називатися представництвом Transparency International в Україні. Про це главу правління ТІ Україна Андрія Марусова офіційним листом повідомив екс-голова правління Transparency International Хосе Уґаc.

Зокрема, у листі Хосе Уґаc написав: «Після розгляду рекомендації Комітету з акредитації членів, рада директорів ТІ вирішила ще раз підтвердити статус вашої організації як акредитованого національного відділення Transparency International».

Також Хосе Уґаc подякував за те, що ТІ Україна продовжує робити вагомий внесок у рух ТІ в Україні. ТІ розраховує на постійну підтримку свого відділення в Україні та заохочує до обміну досвідом і взаємодії з іншими відділеннями в усьому світі.

До листа Уґаса додається акредитаційна умова національного відділення між ТІ Україна та глобальним ТІ.  У ній зазначено, що обидві неурядові організації поділяють спільну мету щодо зміцнення антикорупційного руху.

Для того, щоб підтримати статус відділення ТІ, український офіс мав довести, що активно працює у напрямку запобігання та протидії корупції, дотримується затвердженої процедури вибору правління, має внутрішні політики, регулярно проводить заходи, які сприяють зменшенню корупції, яких дотримується, активно висвітлює свою діяльність у мас-медіа та соціальних мережах.

TI Україна отримала статус національного відділення Transparency International у 2012 році. А через 2 роки на зібранні членів глобального антикорупційного руху організація отримала повну акредитацію.

Контакт для медіа: Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації Transparency International Україна

м.т. 050-352-96-18,

e-mail: [email protected]

Transparency International Україна є представництвом глобальної антикорупційної мережі Transparency International, що працює більше як у 100 країнах світу. Місія ТІ Україна: знизити рівень корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства. Дізнатися більше www.ti-ukraine.org

Завантажити прес-реліз

Акредитація