15 квітня стартувала подача заявок на програму стажування в TI Ukraine. Це чудова можливість долучитися до реальних змін у державі. Учасники програми зможуть зануритися в антикорупційну сферу і застосувати свої знання та навички на практиці. 

Чому варто долучитися?

  • Наставництво від професіоналів своєї справи — провідних юристів, аналітиків, майстрів комунікацій тощо.
  • Нетворкінг з представниками антикорупційної сфери.
  • Можливість спробувати себе в одному з 7 відділів організації — юридичному, міжнародному, комунікаційному, організаційному, аналітичному напрямі BI Prozorro, проєкті DOZORRO та програмі «Прозорі міста».
  • Професійний розвиток у комфортному середовищі.
  • Безоплатне профорієнтаційне тестування з розгорнутим звітом і порадами.
  • Оплачувана зайнятість впродовж 8 тижнів для найумотивованіших стажерів.
  • Потенційна можливість долучитися до нашої команди.

Для кого це стажування? 

Учасниками програми стажування можуть стати студенти 4-6 курсів, випускники українських університетів чи фахівці, які хочуть опанувати нову сферу чи спеціальність. 

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(589) "Наша організація зацікавлена в тому, щоб розширити коло українців, залучених до боротьби з корупцією в державі на всіх рівнях. Не бійтеся подаватися на нашу програму стажування, якщо не маєте достатньо досвіду — в TI Ukraine його можна здобути. А ще потенційно стати частиною неймовірної команди, яка робить Україну сильнішою." ["quote_author"]=> string(77) "Андрій Боровик, виконавчий директор TI Ukraine" }

Наша організація зацікавлена в тому, щоб розширити коло українців, залучених до боротьби з корупцією в державі на всіх рівнях. Не бійтеся подаватися на нашу програму стажування, якщо не маєте достатньо досвіду — в TI Ukraine його можна здобути. А ще потенційно стати частиною неймовірної команди, яка робить Україну сильнішою.

Андрій Боровик, виконавчий директор TI Ukraine

Як долучитися до програми?

Щоб доєднатися до стажування в TI Ukraine, треба спершу залишити свою заявку до 3 травня. Після цього необхідно виконати профільний тестовий кейс і пройти коротку співбесіду. 

Організація запросить на стажування до 8 найкращих кандидатів. Програма стартує 20 травня.

Як проходитиме стажування?

Програма передбачає гібридний формат та part-time зайнятість. Стажування ділиться на волонтерський і оплачуваний етапи. Протягом усього часу на зв’язку зі стажерами будуть їхні ментори. 

Все розпочнеться з трьох тижнів навчання й адаптації, протягом яких стажери дізнаються більше про напрями роботи організації і виконають свої перші завданняі. Потім буде 5 тижнів стажування на волонтерських засадах — з профільними завданнями в одному з відділів організації. 

Згодом стажери пройдуть етап оцінювання, на якому ми запропонуємо найвмотивованішим учасникам пройти два місяці оплачуваного стажування — більш поглибленого в обраному відділі організації.

Наприкінці учасники стажування отримають або job offer на одну з вільних позицій в організації, або розгорнуту кар’єрну консультацію.

Більше про програму стажування

Відгуки учасників стажування, що згодом долучилися до команди TI Ukraine

 

Аріна Куц

Ексаналітикиня проєкту DOZORRO

Я кілька місяців стажувалася, а потім працювала в DOZORRO — аналізувала проблеми у сфері публічних закупівель, вчилась програмувати й опановувала ази текстового аналізу. Я мала десятки можливостей розвитку, постійну підтримку та приклади для натхнення на нові звершення. Це дало мені змогу познайомитись з найліпшими людьми країни, які вперто рухають країну до розвитку.

 

Саша Місюра

Перекладачка

Я проходила стажування у TI Ukraine у 2019 році, не маючи досвіду роботи. Під час роботи з текстами я отримувала фідбек від керівниці стажування щодо різних аспектів роботи: граматика, робота з CAT tools, особливості роботи у сфері боротьби з корупцією. Обов’язково подавайтесь на стажування: це неоціненна можливість навчання та неймовірний нетворкінг!   

 

Женя Золотухін

Молодший менеджер з комунікацій

Стажування дозволило мені зрозуміти свої сильні сторони та долучитися до цікавого світу української боротьби з корупцією. Протягом трьох місяців я хапався за всі можливості: від дизайну дописів до розробки кризової комунікації. Не бійтеся, що маєте недостатньо досвіду, адже в TI Ukraine вам допоможуть його отримати.