Сьогодні, 26 червня, Президент Володимир Зеленський своїм Указом оновив склад Національної ради з питань антикорупційної політики. Вперше офіційний статус спостерігачів у Раді отримали представники міжнародних організацій, серед яких і Трансперенсі Інтернешнл Україна.

Згідно з Указом, до складу Національної ради увійшли представники експертних неурядових організацій, бізнесових асоціацій, керівники антикорупційних та інших профільних органів влади тощо. Зокрема, у Раді працюватимуть керівники «Трансперенсі Інтернешнл Україна», Європейської Бізнес Асоціації, Американської торговельної палати, громадських організацій Центр протидії корупції та Центр політико-правових реформ.

Виконавчий директор ТІ Україна Андрій Боровик представить організацію в цьому дорадчо-консультативному органі.

Очолив Раду заступник керівника Офісу Президента Руслан Рябошапка. 

Як зазначає портал “Слово і діло”, вперше офіційний статус спостерігачів у Раді отримали представники міжнародних організацій та дипломатичних установ, які надають Україні допомогу в боротьбі з корупцією.

 Так, крім зазначених вище організацій, спостерігачами в Раді стали представники Світового банку, Агентства США з міжнародного розвитку, Програми розвитку ООН, Організації економічного співробітництва і розвитку, Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні тощо.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(316) "Вперше офіційний статус спостерігачів у Раді отримали представники міжнародних організацій та дипломатичних установ, які надають Україні допомогу в боротьбі з корупцією." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Вперше офіційний статус спостерігачів у Раді отримали представники міжнародних організацій та дипломатичних установ, які надають Україні допомогу в боротьбі з корупцією.

Джерело: www.president.gov.ua