Transparency International Ukraine запустила інтернет-магазин! Відтепер кожен може сказати «ні» корупції разом із людьми з понад 100 країн світу, які є частиною глобального антикорупційного руху Transparency International.

TIUkraineShop

Завдяки міжнародній підтримці, внескам громадян і бізнесу наша команда створює інноваційні інструменти, які стають на заваді корупції. А надійне та різноманітне фінансування дозволяє нам бути незалежними, захищати власну репутацію та діяти ефективно.

Онлайн-крамниця з мерчем ТІ Україна – це нагадування, що життя без корупції існує та кінець питанням на кшталт «де ж взяти таку ж чашку з кораптором?». Крім того, це чудова підказка для тих, хто все ще не визначився із подарунками на новорічні свята.

За будь-яких обставин ви впевнені, що без хабарів ваше життя комфортніше, а держава – успішніша. Нехай вашим прагненням до реальних змін в країн зарядиться кожен! З нотатником #FightCorruptor під час іспитів, наліпкою ТІ Україна на робочому ноуті, у нашій футболці на батьківському зібранні чи з термогорнятком під час прогулянки містом.

Кожен ваш внесок – це мінус 1 зрада в закупівлях на ProZorro, якісніший законопроєкт у Верховній Раді, рекомендації для влади вашого міста, як бути відкритими для громадян і більш привабливими для інвесторів.

Наших перших 20 покупців ми порадуємо безкоштовною екоторбою #FightCorruptor.

Стежте за новинами – далі буде ще цікавіше.