19 серпня колегія суддів АП ВАКС вимушена була відкласти засідання за обвинуваченням екснардепа Руслана Сольвара через його неявку. 

В ході засідання стало відомо, що наразі обвинувачений знаходиться у відрядженні до 25 серпня, тому прибути особисто або долучитися до засідання за допомогою відеоконферензвʼязку він не може. 

Прокурор в засіданні просив змінити запобіжний захід Сольвару на тримання під вартою. Проте без обвинуваченого таке усне клопотання розглянути неможливо. 

Також прокурор наголошував, що в цій справі обвинуваченому залишилось лише виступити з останнім словом, але поведінка екснардепа свідчить про його небажання зʼявлятись до суду. 

До мобілізації брати участь у засіданнях  Сольвару заважала хвороба. Щоправда, проблеми зі здоров’ям не завадили екснардепу підписати контракт із ЗСУ.

Наступне засідання у цій справі призначено на 26 серпня.

Нагадаємо, що за версією сторони обвинувачення Руслан Сольвар незаконно отримав понад 360 тис. грн компенсації за оренду готельного номера у 2017-2018 роках.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(277) "До мобілізації брати участь у засіданнях  Сольвару заважала хвороба. Щоправда, проблеми зі здоров'ям не завадили екснардепу підписати контракт із ЗСУ." ["quote_author"]=> string(0) "" }

До мобілізації брати участь у засіданнях  Сольвару заважала хвороба. Щоправда, проблеми зі здоров'ям не завадили екснардепу підписати контракт із ЗСУ.