Transparency International Ukraine оприлюднила річний звіт про роботу команди у 2023 році.

Торік TI Ukraine у своїй роботі продовжувала концентрувати увагу на ключових пріоритетах – антикорупційній політиці, публічних закупівлях, прозорості місцевого самоврядування, роботі над конфіскацією активів росіян закордоном та посиленні санкцій щодо рф. У кожному з пріоритетів маємо суттєві результати, які наближають нас до втілення нашої місії – зниження рівня корупції в Україні.

«Комплексна робота за нашими пріоритетами дозволяє стверджувати: TI Ukraine сьогодні — це важлива частина громадянського сектора з сильною експертизою, що дозволяє нам відігравати значну роль у розвитку країни. Усі наші досягнення були б неможливими без двох складових. Передусім успіхи організації забезпечила неймовірна та віддана команда Transparency International Ukraine. А з іншого боку вся наша робота була можливою завдяки Силам Оборони», — наголосив виконавчий директор TI Ukraine Андрій Боровик.

Окрім професійної діяльності, ми продовжували допомагати військовим. У 2023 році TI Ukrainе продовжила надавати матеріальну підтримку нашому війську й містам. Ми придбали квадрокоптери та набори для перелиття крові для наших воїнів.

А також закупили низку обладнання для постраждалих від російської агресії міст — всього допомогу отримали 19 українських муніципалітетів.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(380) "Комплексна робота за нашими пріоритетами дозволяє стверджувати: TI Ukraine сьогодні — це важлива частина громадянського сектора з сильною експертизою, що дозволяє нам відігравати значну роль у розвитку країни." ["quote_author"]=> string(27) "Андрій Боровик" }

Комплексна робота за нашими пріоритетами дозволяє стверджувати: TI Ukraine сьогодні — це важлива частина громадянського сектора з сильною експертизою, що дозволяє нам відігравати значну роль у розвитку країни.

Андрій Боровик

Загалом річний звіт Transparency International Ukraine показує, що команда продовжує здійснювати важливу роботу в країні для того, щоб робити її сильнішою. 

«Ми знаємо, що саме зараз будуємо свою справжню незалежну Україну, вільну від загарбницького тоталітаризму, від корупції та безкарності. Україну рівних прав для вільного народу. Тож попереду в ТІ Ukraine ще дуже багато роботи та безліч викликів, які команда готова зустрічати з гідністю», — переконана голова правління організації Олена Кіфенко.

Transparency International Ukraine висловлює вдячність усім партнерам, які підтримували організацію та допомагали країні вистояти. Це було і залишається особливо цінним у час викликів.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(324) "Ми знаємо, що саме зараз будуємо свою справжню незалежну Україну, вільну від загарбницького тоталітаризму, від корупції та безкарності. Україну рівних прав для вільного народу." ["quote_author"]=> string(25) "Олена Кіфенко" }

Ми знаємо, що саме зараз будуємо свою справжню незалежну Україну, вільну від загарбницького тоталітаризму, від корупції та безкарності. Україну рівних прав для вільного народу.

Олена Кіфенко