Transparency International Ukraine оприлюднила річний звіт про роботу команди у 2022 році.

У найскладніший рік в історії незалежності TI Ukraine допомагала країні вистояти, долати виклики й шукати рішення. Наша організація не тільки зберегла стратегічні напрямки роботи, але й розширила їх з огляду на потреби нашої країни під час повномасштабного вторгнення. Так, пріоритетними напрямками також стали відбудова, санкційна політика та конфіскація російських активів. 

Протягом 2022 року ми традиційно зосереджувалися на питаннях посилення антикорупційної інфраструктури, забезпечення прозорості в публічних закупівлях, збільшення рівня прозорості роботи місцевої влади в умовах воєнного стану тощо. TI Ukraine також активно співпрацювала з міжнародною спільнотою, щоб просувати  інтереси України.

З головними перемогами за напрямками можна ознайомитись нижче.

«Можна впевнено сказати, що за цей рік ми довели, що стійкі, як ніколи, і працювали на повну для того, щоб зробити Україну сильнішою», — наголосив Андрій Боровик, виконавчий директор Transparency International Ukraine.

Окрім професійної діяльності ТI Ukraine також допомагала військовим і продовжує це робити. А двоє юристів організації мобілізувалися й пішли відстоювати незалежність та свободу нашої країни на фронт.

Попереду на країну чекає велике завдання: відбудова за принципом «built back better» (відбудова краще, ніж було), тому всі процеси мають бути максимально прозорими та відкритими. ТI Ukraine як експертний центр у сфері антикорупції стоятиме на варті інтересів країни та суспільства.

Загалом річний звіт Transparency International Ukraine показує, що команда  продовжує здійснювати важливу роботу в країні для того, щоб робити її сильнішою. Ми боремося з корупцією і сприяємо розвитку демократії та розбудові правової держави навіть під час війни.

Команда висловлює вдячність усім партнерам, які підтримували організацію та допомагали країні вистояти. Це було і залишається особливо цінним у час викликів.

 

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(181) "ТI Ukraine як експертний центр у сфері антикорупції стоятиме на варті інтересів країни та суспільства." ["quote_author"]=> string(0) "" }

ТI Ukraine як експертний центр у сфері антикорупції стоятиме на варті інтересів країни та суспільства.