Тепер кожен може перевірити стан ремонту доріг онлайн! Ініціатива CoST Ukraine разом з Міністерством ініфраструктури та Держагентством електронного урядування за підтримки USAID/UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність в державному управлінні та послугах/TAPAS» презентували аналітичний модуль, на якому зібрані дані про ремонти автомобільних доріг державного значення за 2018-2019 роки.

Що корисного й цікавого можна знайти на порталі від CoST Ukraine?

Кожен може перевірити онлайн, скільки коштує 1 км дороги, яка вас цікавить.
У 2019 році уклали договорів на суму 6,8 млрд. Зокрема, хвиля великих ремонтів чекає на жителів Полтавщини й Харківщини.
Кожен може дізнатися, хто є топвиконавцями дорожніх робіт по Україні та які суми укладених договорів з кожним.
У Львівській області найбільшу суму в Україні за 2018 рік витратили на капітальний ремонт доріг місцевого значення – близько 170 млн. Тож на порталі ви можете побачити активність по регіонах.
За новим будівництвом у лідерах Дніпропетровська область – 56,64% в Україні. Далі – Київська та Полтавська області (2018).
Загалом по Україні у 2018 році сума договорів на реконструкцію доріг – близько 1,6 млрд грн.

Дані на порталі оновлюються щодоби. 40% даних ­– автоматично із ProZorro, інші – завдяки працівникам Укравтодору, зокрема Службі автомобільних доріг, які власноруч вносять інформацію.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал: https://t.me/fightcorruptor 

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(363) "Аналітичний модуль дозволяє проводити моніторинг дорожнього ринку, побачити, як відбуваються закупівлі дорожніх робіт, які компанії працюють на ринку, ТОП-підрядники, яка середня вартість ремонту." ["quote_author"]=> string(0) "" }

Аналітичний модуль дозволяє проводити моніторинг дорожнього ринку, побачити, як відбуваються закупівлі дорожніх робіт, які компанії працюють на ринку, ТОП-підрядники, яка середня вартість ремонту.