Комісія з відбору нового Голови НАЗК визначилася з переліком кандидатів, допущених до фінальних співбесід — останнього етапу конкурсу перед визначенням переможця.

До цього списку увійшли:

Андрій Вишневський

Сергій Гупяк

Дмитро Калмиков

Катерина Каплюк

Віталій Нікулін

Віктор Павлущик

Олександр Скомаров

Олександр Стародубцев

Сергій Степанян

Артем Хаванов 

Фінальні співбесіди проведуть 24, 25 та 26 лютого як резервний день. На нашу думку, на цьому етапі конкурсу комісія може детально обговорити професійну компетентність та стратегічне бачення кандидатів з розвитку НАЗК, зокрема виявити, як саме учасники конкурсу планують долати виклики, виявлені за підсумками аудиту діяльності НАЗК. А також уточнити в кандидатів деякі питання щодо доброчесності, відповіді на які не були отримані під час попереднього етапу конкурсу. Також Комісія проголосувала за публікацію відповідей 24 кандидатів на практичні завдання з етичного лідерства та застосування антикорупційного законодавства.

ТІ Ukraine зі свого боку буде дивитися усі співбесіди з кандидатами й оперативно розповідатиме про це в нашому Телеграм-каналі. А більше про можливі запитання щодо компетентності кандидатів ми писали раніше в матеріалі.