Про це 1 листопада заявив Директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник під час конференції Transparency International Ukraine “5 років боротьби з корупцією: цінності та практики”.

“Я вірю, що ми підходимо до точки неповернення у антикорупційній реформі, — додав Директор НАБУ. — Сподіваюся на справедливі рішення Антикорупційного суду у розумні терміни та на те, що суспільство нарешті отримає результати, відсутність яких демотивувала і громадян, і працівників НАБУ”.

За словами Артема Ситника, нині є приводи для обережного оптимізму. Попри помітну втому, інтенсивність, з якою працюють нині детективи НАБУ, дають приводи сподіватися, що всі докладені ті зусилля отримають фінальні завершення. 

“І для нас усіх це буде найкращим відпочинком”, — зазначив Ситник.

1 листопада відбулася конференція “5 років боротьби з корупцією: цінності та практики”, організована Transparency International Ukraine. На цьому заході спікери та учасники обговорюють уроки та виклики, які постають перед Україною в питаннях боротьби з корупцією.

array(3) { ["quote_image"]=> bool(false) ["quote_text"]=> string(132) "Я вірю, що ми підходимо до точки неповернення в антикорупційній реформі." ["quote_author"]=> string(23) "Артем Ситник" }

Я вірю, що ми підходимо до точки неповернення в антикорупційній реформі.

Артем Ситник

Довідково

Трансперенсі Інтернешнл Україна – акредитований представник глобального руху Transparency International, що комплексно підходить до розробки та впровадження змін задля зниження рівня корупції. 

ТІ Україна адмініструвала та передала державі системи ProZorro, ProZorro.Продажі, eHealth та E-Data. Також наш інноваційно-експертний центр впровадив Рейтинг прозорості міст і розбудовує спільноту DOZORRO для контролю за публічними закупівлями.

Контакти для медіа: Олеся Коваль, [email protected], 093-808-82-78.